quinta-feira, 15 de setembro de 2011

Kreidler brommers door John Bos uit Heinkenszand

http://www.heinkenszand.info/kreidler-brommers-door-john-bos-uit-heinkenszand.html


Kreidler brommers door John Bos uit Heinkenszand

De uit Heinkenszand afkomstige ondernemer John Bos runt vanuit Portugal zijn bedrijf in Kreidler bromfietsen en onderdelen.

Nadat hij in de jaren negentig de failliete boedel van de Kreidlerfabriek in Kornwestheim (D) heeft opgekocht heeft John Bos het bedrijf steeds verder uitgebouwd. Begin van deze eeuw werd het pand in Eindewege te krap voor alle bedrijvigheid en besloot Bos, mede ook uit bedrijfseconomisch motief alles te verhuizen naar Portugal.

Vanuit een flinke bedrijfsruimte bedient hij de hele wereld van Kreidler onderdelen en worden er zelfs nieuwe Kreidlers gefabriceerd. Omdat hij de beschikking heeft over de originele mallen van de Kreidler fabriek uit het Duitse Kornwestheim is de kwaliteit nog steeds onovertroffen.

Sinds enkele jaren zijn de onderdelen ook via internet te bestellen via de webshop. De "Ersatzteildienst für Original Kreidler Fahrzeuge", zoals het bedrijf officieel heet, levert wereldwijd aan dealers en particulieren. Op de website is een schat aan informatie te vinden over nagenoeg alle modellen die het merk in de vorige eeuw heeft gemaakt.

Sem comentários:

Publicar um comentário